Om oss

Specialister på laddstationer

Välkommen! Vi ett företag med bred kompetens och lång erfarenhet inom laddboxar och andra områden inom elinstallation. Vi har rutinen och kunskaperna för att utföra alla typer av installationer.

Vi samarbetar med våra kunder inom projektering, installation och service av kvalificerade tekniska lösningar. Laddstationer är vår specialitet och vi levererar högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar.

Här är värderingarna vi arbetar efter:

  • Att alltid hålla vad vi lovar.

  • Kommunikation är alltid i centrum för oss.

  • Vi tar ansvar för att det är rent när vi lämnar arbetsplatsen.

  • Vi är bättre och effektivare krona för krona jämfört med våra konkurrenter.

Du kan alltid känna dig trygg med att vi följer de föreskrifter som gäller olika installationer. Vi arbetar alltid med material av högsta kvalitet och kommer gärna med förslag på lösningar som gör din vardag bättre och enklare.

om oss laddstation

Vi tar olika typer av uppdrag

Vi har varit aktiva på marknaden i många år och har vuxit rejält på dessa år. Vi tar oss an installation av laddstationer och andra liknande uppdrag för privatpersoner, byggföretag, industrier, fastighetsägare, offentlig sektor, samfälligheter och inte minst bostadsrättsföreningar. Alla våra samarbeten bygger på långsiktigt och ömsesidigt förtroende och vår verksamhet präglas av kvalitet, säkerhet, ansvar och hållbarhet.

Våra produkter uppdrag kommer med goda garantier och vi är självklart ansvarsförsäkrade. Självklart har vi F-skattsedel.

Vi är en garant för högsta kvalitet

Att anlita oss är en garant för hög kvalitet och att alla delar i arbetet utförs korrekt. Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade.

Laddstationer som sparar pengar och miljö