Om oss

Specialister på laddstationer

Välkommen! Vi ett företag med bred kompetens och lång erfarenhet inom laddboxar och andra områden inom. Vi har rutinen och kunskaperna för att utföra alla typer av installationer.

Du kan alltid känna dig trygg med att vi följer de föreskrifter som gäller olika installationer. Vi arbetar alltid med material av högsta kvalitet och kommer gärna med förslag på lösningar som gör din vardag bättre och enklare.

Vi tar olika typer av uppdrag

Vi har varit aktiva på marknaden i många år och har vuxit rejält på dessa år. Vi tar oss an installation av laddstationer och andra liknande uppdrag för privatpersoner, företag, samfälligheter och inte minst bostadsrättsföreningar.

Våra produkter uppdrag kommer med goda garantier och vi är självklart ansvarsförsäkrade. Självklart har vi F-skattsedel.

Vi är en garant för högsta kvalitet

Att anlita oss är en garant för hög kvalitet och att alla delar i arbetet utförs korrekt. Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade.

Vi jobbar alltid effektivt med kunden i fokus och erbjuder bra priser. Vill du ha råd och tips om olika elinstallationer?

 

Laddstationer som sparar pengar och miljö