Laddstationer företag

Laddstationer – en uppgradering för ditt företag

Är ditt företag intresserat av att installera laddstationer för elbilar? Vi kan med smart ny teknik hjälpa era anställda att få smidiga och prisvärda laddningsmöjligheter nära arbetsplatsen.

Kontakta oss så kan vi hjälpa er att hitta lösningar med laddstationer anpassade just för era specifika behov! Vi arbetar med den senaste tekniken inom laddstationer. När ni anlitar oss får ert företag en kompetent helhetstjänst som hjälper er från start till mål.

Våra erfarna installatörer kommer ut på platsbesök, projekterar, installerar och driftsätter laddstationerna. Allt för att ni och ert företag ska få en nära och kostnadseffektiv leverans.


laddstation företag

Varför installera laddstationer för företaget?

  • Våra laddboxar kan enkelt integreras med företagets fastighetssystem för smidig hantering av varje användares elförbrukning och kostnad.

  • Företag som har tillgång till laddstationer kommer att vara framgångsrika på marknaden för företagslokaler. Möjligheten att ladda elbil är en stark försäljningsargument - och det förväntas att trenden kommer att förstärkas över tiden.

  • Laddstationer är fördelaktiga både för miljön och företagets ekonomi. Genom projektet Klimatklivet kan ditt företag få stöd för hälften av investeringskostnaden genom skatteavdrag.

  • Behovet av laddstationer kommer att öka i takt med att fler privatpersoner köper elbilar. Att kunna ladda sin el- eller hybridbil nära företaget är både smart och bekvämt, och förväntas bli standard inom några år.

  • Genom att ta ut parkeringsavgifter kan ditt företag minska merkostnaden för laddboxarna.

Vi erbjuder en rad kompetenta tjänster inom el